ARD a depus încă cinci plângeri penale în cazul preşedinţilor unor secţii de votare

ARD a depus încă cinci plângeri penale în cazul preşedinţilor secţiilor de votare din Bragadiru, Conţeşti, Balaci, Gratia şi Talpa care ar fi permis şi au îndemnat prezenţa mai multor persoane în aceaşi cabină de vot în acelaşi timp, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al ARD Traian Ungureanu.

150 afișări
Imaginea articolului ARD a depus încă cinci plângeri penale în cazul preşedinţilor unor secţii de votare

ARD a depus încă cinci plângeri penale în cazul preşedinţilor unor secţii de votare (Imagine: Ana Poenariu/ Mediafax Foto)

Ungureanu a spus, la o conferinţă de presă, că în Vrancea, la Rugineşti, Panciu, Vulturul, Giurăşti, a fost întrerupt curentul electric, iar în comuna Tănăsoaia preşedinta secţiei de vot a fost surprinsă introducând două buletine de vot în urnă şi acum este cercetată.

El a adăugat că în Mehedinţi la secţia 61 au fost furate buletine de vot şi ştampila.

Ungureanu a mai spus că ARD speră că până la ora 21.00, Guvernul Ponta nu va debranşa toată Transilvania de la electricitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici