Atac, în ultima zi de campanie. Turcan: Grindeanu şi Iordache, care au dat o ordonanţă să albească hoţii şi corupţii, sunt încă la butoane

  • Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, atacă PSD-ul pentru că doi dintre cei care au decis Ordonanţa 13 sunt încă la putere, Sorin Grindeanu este prim-vicepreşedinte PSD, iar Florin Iordache este preşedinte al Consiliului Legislativ, după un vot controversat în Parlament.
747 afișări
Imaginea articolului Atac, în ultima zi de campanie. Turcan: Grindeanu şi Iordache, care au dat o ordonanţă să albească hoţii şi corupţii, sunt încă la butoane

Atac în ultima zi de campanie. Turcan: Grindeanu şi Iordache sunt încă la butoane. Într-o noapte, cei doi au dat o ordonanţă să albească hoţii şi corupţii

În timpul guvernărilor PSD România a fost într-un regim de opresiune, discreţionar şi pusă în colţ de Europa, iar după protestele din Piaţa Victoriei, PNL a fost singura formaţiune care a dovedit că are puterea să-i oprească pe PSD-işti, singura şi-a asumat răspunderea să treacă ţara prin pandemie şi singura care are un dialog constructiv cu preşedintele, spune prim-vicepreşedintele liberal, Raluca Turcan, care avertizează: „Pe 6 decembrie, să nu uităm”.
 
Turcan aminteşte de momentul adoptării ordonanţei 13 de către Guvernul Grindeanu, în ianuarie 2017, de tentativa de modificare a Codului penal pentru a fi favorizat fostul lider PSD Liviu Dragnea, în dosarul în care mai târziu avea să fie condamnat.
 
„Într-o noapte, Grindeanu şi Iordache au dat o ordonanţă să albească hoţii şi corupţii. Într-o altă noapte, înainte de Revelion, au dat ordonanţă să destabilizeze economia şi să scumpească utilităţile. Iar pe zi mergeau la pescuit pe insulele României, ca pe propriul lor domeniu”, scrie Turcan, într-un mesaj postat înainte de alegerile parlamentare 2020. 
 
Ea rememorează şi mitingurile din februarie din faţa Guvernului, manifestaţia din 10 august 2018 din Bucureşti şi gestul lui Iordache din Parlament când era huiduit. „Imaginea cu luminiţele tricolore care ardeau la minus 15 grade a făcut înconjurul lumii. Ei ce-au făcut? Au ridicat degetul mijlociu în Parlament. În 10 august aţi ieşit din nou să spuneţi că vreţi să trăţi acasă, în România. Ei ce-au făcut? V-au gazat”, a mai spus prim-vicepreşedintele liberal.
 
„Grindeanu şi Iordache sunt încă la butoane. Aste-s fapte. Grindeanu e numărul doi în PSD şi propunere de premier. Iar Iordache e preşedintele Consiliului Legislativ. Ştim cu toţii cum a ajuns acolo.”, a completat prim-vicepreşedintele liberal.
 
În opinia sa, aceste evenimente nu trebuie uitate şi este un motiv suficient pentru a decide cine „să imprime” direcţia României pentru următorii ani. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici