Atacuri între liberali la alegerile pentru conducerea filialei PNL din Sectorul 2 al capitalei

Preşedintele PNL Ludovic Orban i-a răspuns lui Florin Cîţu, contracandidatul său la alegerile pentru conducerea partidului, în timpul unui discurs ţinut la conferinţa de alegeri pentru filiala PNL din Sectorul 2 al capitalei. Susţinătorii lui Cîţu l-au criticat şi ei pe liderul PNL.

280 afișări
Imaginea articolului Atacuri între liberali la alegerile pentru conducerea filialei PNL din Sectorul 2 al capitalei

Atacuri între liberali la alegerile pentru conducerea filialei PNL din Sectorul 2 al capitalei

Ludovic Orban le-a spus liberalilor că înţelegerea de la alegerile locale cu USR PLUS a fost făcută astfel încât Gabriela Firea de la PSD să nu câştige un nou mandat de primar general.

„Şi eu mi-aş fi dorit ca la alegerile locale din 2020 să câştigăm alegerile cu candidaţi ai PNL. Credeţi-mă sunt un om care îmi fundamentez deciziile pe analize solide, pe studii, pe evaluări. Dacă noi, şi mai ales eu nu mi-aş fi asumat răspunderea de a face înţelegere cu USR PLUS şi de a pune între cei doi competitori de la USR PLUS, Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan, candidatul care să fie sprijinit de PNL şi de USR PLUS, astăzi primarul general al Capitalei ar fi fost Gabriela Firea, acesta este adevărul”, a spus Ludovic Orban.

Reacţia preşedintelui PNL a venit la câteva zile după ce Florin Cîţu i-a anunţat pe liberali că dacă va câştiga alegerile din partid, nu va accepta decât candidaţi din PNL la primăriile din sectoarele bucureştene.

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membrii PNL din Bucureşti, cu mine preşedinte al partidului vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector. Votaţi înţelept când alegeţi preşedinţii de sectoare. Vă aştept alături de echipa câştigătoare”, a fost mesajul transmis săptămâna trecută de Florin Cîţu.

Luni, după discursul preşedintelui PNL, în faţa liberalilor de la Sectorul 2 a venit deputatul Florin Roman, unul dintre susţinătorii lui Florin Cîţu. Acesta a trimis mai multe săgeţi către Ludovic Orban.

„Nu am venit nici să vă cert, nici să ridic tonul la dumneavoastră. Nu am venit nici să vorbesc despre sfânta cruce, despe sfânta credinţă, trebuie lăsate în sufletul fiecărui om, nu le mai amestecaţi în discursurile politice”, a spus Florin Roman în timpul şedinţei organizaţiei PNL din Sectorul 2 al capitalei.

Alegerile pentru conducerea centrală a PNL vor fi organizate la finalul lunii septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici