AUR, despre plagiatul lui Lucian Bode: Viciază profund imaginea ministerului pe care îl conduce

Lucian Bode viciază profund imaginea ministerului pe care îl conduce, transmite Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) după ce Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a arătat că teza ministrului de Interne este plagiată.

195 afișări
Imaginea articolului AUR, despre plagiatul lui Lucian Bode: Viciază profund imaginea ministerului pe care îl conduce

„Este o reconfirmare a faptului că ministrul de interne Lucian Bode a plagiat şi a minţit opinia publică din fotoliul de ministru al Afacerilor Interne”, transmite AUR, după ce Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis că teza de doctorat a ministrului Lucian Bode este „profund viciată”.

AUR se întreabă de câte dovezi mai are nevoie PNL pentru a-i retrage sprijinul politic şi a-l trimite acasă pe Lucian Bode.

„De la premierul plagiator Ciucă nu avem nicio speranţă că îi va cere demisia, având în vedere că e într-o situaţie similară. Însă, conducerea PNL are obligaţia, cel puţin morală, să îl retragă din Guvern. Lucian Bode trebuie să plece din Guvernul României cât mai rapid! Orice zi în care rămâne în funcţie reprezintă o sfidare a românilor, dar mai ales a mediului academic din ţara noastră. Bode este încă unul dintre reprezentanţii vechii clase politice care pătează imaginea învăţământului românesc. România educată a lui Klaus Iohannis se transformă treptat în România conducătorilor plagiatori”, mai transmite AUR, într-un comunicat de presă.

Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că este „absolut uluitor demersul de analizare a unei lucrări redactate în 2018 folosind norme actualizate în 2020-2022”: „E un precedent extrem de periculos. (...) Aceste atacuri concertate ale USR şi ale sateliţilor săi asupra mea sunt absurde”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici