AUR în Parlament: Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor au îndeplinit formalităţile necesare preluării mandatelor de parlamentari. FOTO

  • Duminică, 20 decembrie 2020, are loc validarea parlamentarilor aleşi.
  • „Caravana” Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), aşa cum au scris pe pagina oficială de Facebook, a sosit la Palatul Parlamentului din Bucureşti.
  • Reprezentanţii AUR au îndeplinit formalităţile necesare preluării mandatelor de parlamentari.
1805 afișări
Imaginea articolului AUR în Parlament: Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor au îndeplinit formalităţile necesare preluării mandatelor de parlamentari. FOTO

Duminică, 20 decembrie, reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) au sosit la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

FOTO: Copreşedintele AUR, George Simion, îndeplineşte formalităţile necesare preluării mandatului de parlamentar, la centrul de primire a deputaţilor nou aleşi.

FOTO: Diana Şoşoacă (AUR), soseşte la Palatul Parlamentului pentru a îndeplini formalităţile necesare preluării mandatului de parlamentar.

Duminică, 20 decembrie, Diana Şoşoacă, avocat şi viitor senator AUR în Parlamentul României, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici