Video Autoironia lui Dragnea. Liderul PSD a venit cu două valize la şedinţa CEx PSD: Una este cu gogoşi de la Rise Project, una este cu documente care nu au ajuns încă la DNA - VIDEO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză.

7698 afișări

"Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. 

A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri", a declarat Liviu Dragnea, la intrare.

Preşedintele PSD a declarat că întreg scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazăr.

"Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de preşedinte cu unii procurori. (...) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnilor Lazăr, numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (...)Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valise cu pozele mele",a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici