Replica lui Băsescu, după ce numele său apare în scandalul Valiza: Numărul meu de telefon, public; se poate afla în agenda oricui

Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat luni, urmare a unor informaţii că numărul său de telefon s-ar afla în agenda din ”celebra valiză găsită pe câmp”, că acesta este ”public cunoscut” şi se poate afla în agenda oricărei persoane, însă a negat că a discutat cu persoanele din conducerea Teldrum.

5416 afișări
Imaginea articolului Replica lui Băsescu, după ce numele său apare în scandalul Valiza: Numărul meu de telefon, public; se poate afla în agenda oricui

Băsescu: Numărul meu de telefon este public cunoscut şi se poate afla în agenda oricărei persoane

”Pentru bună regulă şi pentru a preveni speculaţiile, fac următoarele clarificări. Înţeleg că în deja celebra valiză „găsită pe câmp” şi care ar conţine acte ale firmei Teldrum, s-ar fi găsit şi o agendă cu numere de telefon aparţinând unui manager al firmei şi că în agendă se află şi numele meu, drept pentru care fac următoarele precizări:
1. Numărul meu de telefon (mobil şi fix) este public cunoscut şi se poate afla în agenda oricărei persoane;
2. Nu am cunoscut, nu am întâlnit voit şi nu am vorbit niciodată la telefon sau direct cu oameni din conducerea Teldrum.
Să aveţi o zi bună!”,
a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum,dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său.

În valiză exista şi o agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” etc. Unul se remarca, scris cu pauză între majuscule: “L I V I U”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici