COMENTARIU | Lelia Munteanu: Povestea valizei

Cum credeţi că-i convinge Vasilica pe omanezi şi pe qatarezi să investească în România?

3283 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU | Lelia Munteanu: Povestea valizei

Foto: Pixabay

O să-i îmbie cu solul fertil. Şi-o să le spună povestea valizei.

... Venind noaptea de la un local de fiţe din fundul Teleormanului, unui ţăran aghesmuit i-a căzut memory stickul în brazdă. După un an, minune mare! Au răsărit harduri, HDD-uri wireless, routere, tablete, leptoape.

Cel de Sus, atent, i-a adunat recolta într-o valiză.

Când omul a cotrobăit să vadă ce dă la Rise Project şi ce ţine de sămânţă - surpriză: pe fundul valizei, snopuri de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, extrase de cont, ordine de plată de audit, tabele contabile. Cinstit, ţăranul care ştia că plantase un stick a alergat într-un suflet la vecinul cu care împarte tarlaua în indiviziune, căruia tot acum un an şi în acelaşi loc îi căzuse biletul de rată şi talonul de pensie...

Am pronunţat substantivul propriu Coldea? Am spus eu că Dragnea şi-a dat foc la valiză şi Guvernul Vasilica arde-n vâlvătăi?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici