Video Liderul PMP a postat un filmuleţ, o ironie la adresa lui Dragnea: Am găsit în Parlament o altă valiză, valiza...

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a postat, luni, pe Facebook, un filmuleţ în care plimbă o valiză, afirmând că este ”valiza moţiunii de cenzură”. El speră ca liderii partidelor de opoziţie să se alăture demersului de a depune o moţiune de cenzură la adresa Executivului.

2577 afișări

„Bună dimineaţa tuturor. Iată că, la prima oră în Parlament am găsit o altă valiză. Valiza moţiunii de cenzură. Sper că de data aceasta vom avea mai multe şanse şi vom reuşi să dăm jos guvernul Dăncilă, guvern care îşi poate lua valiza şi pleca acasă, în Teleorman, acolo unde îi este locul”, este mesajul transmis luni de Eugen Tomac, pe Facebook.

După consultările avute cu preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, pe tema modificării legislaţiei în domeniul justiţiei, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat că susţine o moţiune de cenzură în condiţiile în care coaliţia PSD-ALDE s-a compromis definitiv pe legile justiţie.

Şi senatorul PMP Traian Băsescu a îndemnat partidele din Opoziţie să încerce depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament împotriva Guvernului Dăncilă, precizând că este ultimul moment când demersul ar avea şanse de reuşită.

Şi PNL intenţionează depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului. Biroul Executiv al partidului a votat ca parlamentarii PNL să nu părăsească Bucureştiul, în intervalul 14-21 noiembrie, în contextul intenţiei de a depune în acea perioadă o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, au spus surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX.

Sursele citate au mai precizat că, din acest motiv, aleşii liberali au primit consemn să nu plece din Capitală în perioada 14-21 noiembrie.

Ultima moţiune de cenzură împotriva Executivului, iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP, a fost depusă pe 20 iunie.

Pe 27 iunie, Camera Deputaţilor şi Senatul au respins moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, inititulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!". Parlamentarii PSD-ALDE au fost prezenţi în sală, pentru a asigura cvorumul la moţiune, dar nu au votat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici