Bacalbaşa (PSD), atac la Elena Udrea: Orice profesie a făcut doamna înainte...

Deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa, a declarat joi, în timpul dezbaterilor deputaţilor pe Codul administrativ, că prin actualul cod, de pe vremea în care PNL şi PD au ajuns la putere, toţi prefecţii au fost daţi jos şi toţi aleşii locali au fost "violent limitaţi în drepturi profesional.

3293 afișări
Imaginea articolului Bacalbaşa (PSD), atac la Elena Udrea:  Orice profesie a făcut doamna înainte...

Bacalbaşa (PSD), atac la Elena Udrea: Orice profesie a făcut doamna înainte...

"În ceea ce priveşte reprezentantul domnlui Băsescu (Eugen Tomac-n.r) vorbind aici, parcă i-au furat portofelul, apoi să mă ierte cu Elena Udrea pe care Băsescu a vrut să o bage pe gâtul naţiunii ca preşedinte de republică, hai să fim serioşi. Orice profesie a făcut doamna înainte şi chiar dacă e cea mai veche profesie din lume, toate profesiile sunt onorabile. La nivelul cultural, că are sânge în instalaţie, dar nivelul cultural l-am văzut. Dar fiţi şi dumneavoastră serios, e Parlamentul României", a mai precizat deputatul PSD Bacalbaşa.

Afirmaţiile deputatului PSD au venit după ce Eugen Tomac a precizat în plen că nu e de acord cu indemnizaţiile speciale pentru aleşii locali şi că PMP va contesta la CCR proiectul de lege.

"Sigur că meseria de politician presupune diplomaţie, dar atâta viclenie josnică nu mi-am imaginat că poate să încapă în noţiunea extrem de elastică de diplomaţie. În momentul în care a venit la putere PNL-ul, şi PD-ul, toţi prefecţii au fost daţi jos într-o noapte. Politizarea a fost de o duritate extraordinară. Chiar nu vă e ruşine aşa privindu-mă în ochi? Mă consideraţi idiot sau mă consideraţi oportunist care n-o să vă răspundă? În ceea ce mă priveşte personal, eram director de spital prin concurs, nu am furat în viaţa mea, stau şi acuma la bloc, în apartamentul pe care l-a luat mama, care era doctor la Contagioase, am o maşină veche de 10 ani pe care o conduce nevastă-mea, că nu am două. Sunt foarte mulţumit. Dar în momentul în care am ajuns într-o conjunctură pe care care nu mi-am dorit că a fost o propunere de nerefuzat, să conduc un Consiliu Judeţean, veniturile mele de doctor care făcea zece gărzi pe lună, profesor, şef de clinică şi care avea dreptul să lucreze în privat au scăzut la jumătate. (...) Toţi aceşti primari, preşedinţi de Consilii Judeţene au fost oameni violent limitaţi în drepturile lor profesionale şi în activităţile lor economice", a afirmat Bacalbaşa în Plenul Camerei Deputaţilor.

Votul final pe Codul administrativ va fi dat luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici