Baconschi: I-am propus preşedintelui 20 de viitori ambasadori

Teodor Baconschi a declarat, luni, într-o discuţie cu cititorii Hotnews, că i-a propus preşedintelui Traian Băsescu o listă cu 20 de viitori ambasadori români, pentru a completa astfel toate posturile vacante.

91 afișări
Imaginea articolului Baconschi: I-am propus preşedintelui 20 de viitori ambasadori

Baconschi: I-am propus preşedintelui 20 de viitori ambasadori (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"I-am propus preşedintelui României o listă cu 20 de viitori noi ambasadori ai ţării noastre pentru a completa toate posturile vacante", a spus Baconschi.

Potrivit lui Baconschi, lista include şi viitorii ambasadori ai României la Paris, Havana şi Lisabona.

"Trimitem la post diplomaţi de carieră şi urmărim criterii profesionale din ce în ce mai exigente", a explicat ministrul de Externe, Teodor Baconschi.

Postul de ambasador la Paris a rămas vacant la sfârşitul lunii decembrie, când Teodor Baconschi, care ocupa această funcţie, a fost numit ministru al Afacerilor Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici