Bănicioiu: Elena Băsescu se va înscrie în PDL duminică, înainte de 21.00

Preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, că Elena Băsescu se va înscrie în PDL duminică seară, înainte de închiderea urnelor de vot, pentru a creşte astfel scorul final al democrat-liberalilor, el apreciind că acest lucru ar echivala cu "o înşelătorie" la adresa electoratului.

12 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Elena Băsescu se va înscrie în PDL duminică, înainte de 21.00

Bănicioiu: Elena Băsescu se va înscrie în PDL duminică, înainte de 21.00 (Imagine: Mediafax Foto)

"Am aflat astăzi (vineri, n.r.) de la colegii din Organizaţia de Tineret a PDL că Elena Băsescu se va înscrie duminică, înainte de terminarea votului, respectiv înainte de ora 21.00, în PDL, pentru a face un joc de imagine", a susţinut Bănicioiu, într-o declaraţie acordată MEDIAFAX.

El a arătat că acest "joc de imagine" pe care l-ar încerca duminică Elena Băsescu are drept scop creşterea scorului final al PDL şi a menţionat că, în opinia sa, dacă acest lucru se va petrece, el echivalează cu "o înşelătorie", respectiv "o manipulare" a electoratului.

"Este vorba de o înşelătorie, pentru că nu mai este vorba de un candidat independent şi ar trebui să precizeze acest lucru de la început. Chiar dacă Elena Băsescu a spus în repetate rânduri că se va înscrie în PDL după ce va fi aleasă, jocul de-a manipularea nu cred că e normal. Este un neajuns al legii că nu este pedepsită această înşelătorie. Nu mi se pare normal ca votanţii să fie manipulaţi la modul acesta", a spus Bănicioiu.

Elena Băsescu a declarat, într-un interviu pentru "Ziua de Cluj", apărut în ediţia de vineri, că se va întoarce în PDL, poate chiar în noaptea alegerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici