Bănicioiu: Plângerea penală a lui Ridzi, nefondată şi haioasă

Deputatul PSD Nicolae Băicioiu, membru în Comisia de anchetă privind activitatea MT şi vizat de plângerea penală a Monicăi Iacob Ridzi, a declarat pentru MEDIAFAX că demersul acesteia este nefondat, haios şi probabil inspirat de la Elena Udrea.

31 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Plângerea penală a lui Ridzi, nefondată şi haioasă

Deputatul PSD Nicolae Băicioiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă aş fi în locul doamnei Ridzi, aş sta vreo cinci-şase, poate zece ani departe de scena publică şi mi-ar fi un pic jenă să mai apar şi să fac tot felul de gesturi politicianiste împotriva oricărui coleg sau cetăţean din România", a spus Nicolae Bănicioiu, comentând informaţia privind plângerea penală depusă de Monica Iacob Ridzi împotriva membrilor Comisiei de anchetă care au cercetat activitatea Ministerului Tineretului.

Bănicioiu a precizat că Monica Iacob Ridzi are "foarte multe bube în cap" şi trebuie să dea multe explicaţii la DNA. "Văd că are foarte mult timp liber să se ocupe de tot felul de lucruri, decât să ne spună de ce a dat banii pe scena aceea de scândură, pe care a plătit-o altcineva", a continuat el.

În opinia deputatului PSD, "acuzaţiile Monicăi Iacob Ridzi sunt total nefondate şi haioase". "Probabil s-a inspirat din comportamentul doamnei Udrea, care face tot felul de bombe de presă pentru a evita explicaţiile din comisie", a afirmat el.

Bănicioiu a declarat că, în opinia sa, primul demers pe care ar trebui să îl facă fostul ministru al Tineretului ar fi să renunţe la imunitate, pentru că altfel, justiţia pe care o tot clamează nu poate funcţiona în cazul ei, în prezenţa acestei imunităţi.

Întrebat dacă a fost informat privind plângerea penală depusă împotriva sa, Nicolae Bănicioiu a spus că nu a fost informat oficial despre acest lucru.

"Este un demers politicanist, fără sorţi de izbândă. În sugerez doamnei Monica Iacob Ridzi să facă plângere penală împotriva anchetatorilor de la DNA, care continuă demersul comisiei de anchetă", a mai spus el.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a făcut plângere penală la Parchetul instanţei supreme faţă de membrii Comisiei de anchetă privind organizarea "Zilei Tineretului", pe care îi acuză de abuz în serviciu şi încercare de a determina mărturia mincinoasă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici