Bănicioiu: Sper ca gestul lui Diaconescu să fie "de moment" şi "prea puţin chibzuit"

Preşedintele Tineretului Social Democrat, Nicolae Băniciou, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că este dezamăgit de plecarea lui Cristian Diaconescu din PSD, că motivul acestui demers ridică semne de întrebare şi că speră să fie un "gest de moment mult prea puţin chibzuit".

17 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Sper ca gestul lui Diaconescu să fie "de moment" şi "prea puţin chibzuit"

Bănicioiu: Sper ca gestul lui Diaconescu să fie "de moment" şi "prea puţin chibzuit" (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Mie îmi pare rău că a plecat Cristian Diaconescu şi sunt dezamăgit pentru că nu înţeleg motivul plecării", a precizat Bănicioiu.

El a spus că dacă plecarea lui Diaconescu este legată de monitorizarea lui, nu înţelege de ce acesta ar răspunde unui şantaj.

"Dacă este vorba despre monitorizarea la adresa sa, chiar îmi ridică un mare semn de întrebare şi nu înţeleg de ce ar răspunde un asemenea şantaj", a arătat Bănicioiu.

Liderul TSD a adăugat că speră ca gestul lui Diaconescu de a părăsi PSD să fie "un gest de moment mult prea puţin chibzuit".

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

Ulterior, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici