Bănicioiu: Tinerii din PDL au cerut sprijinul celor din PSD în lupta împotriva nepotismului

Preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, a declarat, sâmbătă, la Şcoala de Iarnă a tinerilor social democraţi de la Geoagiu, că tinerii din PDL au cerut sprijinul celor din PSD în lupta împotriva nepotismului.

1 afișare
Imaginea articolului Bănicioiu: Tinerii din PDL au cerut sprijinul celor din PSD în lupta împotriva nepotismului

Bănicioiu: Tinerii din PDL au cerut sprijinul celor din PSD în lupta împotriva nepotismului

Potrivit lui Bănicioiu, tinerii din PDL vor să-şi aleagă în mod democratic liderul şi nu este normal ca liderul PDL, Emil Boc, sau viceprimarul general al Capitalei, Răzvan Murgeanu, să treacă la ameninţări împotriva celor care ar urma să candideze împotriva Elenei Băsescu sau a Monicăi Iacob Ridzi.

"Asta este o modalitate feudală de a băga pumnul în gura tinerei generaţii. Boc trebuie să înţeleagă că nu e bine să se implice în alegerile din organizaţia de tineret", a spus Bănicioiu.

Cosmin Petruţ, preşedinte executiv la Organizaţia de Tineret a PDL Dolj, este al treilea candidat la funcţia de secretar general al OTPDL, post pentru care s-au mai înscris în cursă Elena Băsescu şi Bogdan Boza.

Termenul pentru depunerea candidaturilor la această funcţie a expirat vineri.

Bogdan Boza, membru PDL Sector 1, şi-a despus, vineri, candidatura la funcţia de secretar general al OTPDL, el precizând că, atât timp cât se vor vota persoane, nu proiecte, partidul va avea avea parte de "dinastii" şi "înscăunări".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici