Barna anunţă susţinerea USR PLUS pentru Clotilde Armand. „Cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului”

  • Clotilde Armand are toată susţinerea fermă şi neechivocă a USR PLUS, anunţă Dan Barna.
  • El afirmă că nu este singurul caz şi l-a nominalizat şi pe ministrul Transporturi, Cătălin Drulă: „Ştiam că vor veni astfel de lupte”.
310 afișări
Imaginea articolului Barna anunţă susţinerea USR PLUS pentru Clotilde Armand. „Cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului”

Barna anunţă susţinerea USR PLUS pentru Clotilde Armand. „Cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului”

„Printre temele abordate a fost susţinerea şi un mesaj foarte clar şi neechivoc de susţinere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi a luptei pe care ea o poartă cu mafia gunoaielor în aceste zile. Am văzut ce se întâmplă. Ştiam în momentul în care USR PLUS a anunţat că va veni la guvernare, locală şi naţională, că vor veni astfel de lupte - Cătălin Drulă la metrou, Clotilde Armand cu gunoaiele şi sunt multe alte exemple în ţară”, spune Dan Barna.

El spune că este vorba despre o „ieşire dintr-o logică în care noi ne-am obişnuit să ne complacem”.

„Mesajul e unul foarte simplu - cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului faţă de marea majoritate a oraşelor din ţară pentru că aşa a dorit acum aproape 20 de ani dl Chiliman. Trebuie să schimbăm aceste contracte prin care toată lumea vede că se fură şi se risipesc bani publici şi se ridică din umeri. De aceea Clotilde Armand are toată susţinerea fermă şi neechivocă a USR PLUS”, adaugă Barna.

El precizează că susţinerea pentru Clotile Armande este „completă” şi precizează că a discutat în weekend cu prefectul Capitalei, Alin Stoica, precum şi cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

CITEŞTE AICI: Ministrul Mediului, referitor la criza gunoiului din Sector 1: „Nicio autoritate nu-şi poate permite să pună în pericol sănătatea populaţiei”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici