Băsescu a băut o cafea în centrul Clujului, fotografiindu-se cu un cuplu de miri

Preşedintele Traian Băsescu a băut, sâmbătă după-amiază, o cafea la o terasă de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, a dat autografe unor tineri din PDL şi s-a fotografiat cu un cuplu de miri care participau la nuntă la un restaurant de lângă terasă.

403 afișări
Imaginea articolului Băsescu a băut o cafea în centrul Clujului, fotografiindu-se cu un cuplu de miri

Băsescu a băut o cafea în centrul Clujului, fotografiindu-se cu un cuplu de miri (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a stat la masă avându-l în faţă pe primarul Emil Boc, iar în stânga sa, pe Alin Tişe, preşedintele ales al CJ Cluj.

Preşedintele României a dat autografe pe programe TIFF unor tineri PDL aflaţi la o masă alăturată, dar şi pe tricourile portocalii ale acestora.

Traian Băsescu şi Emil Boc şi-au făcut apoi poze cu un cuplu de miri care erau la nuntă la un restaurant alăturat, dar şi cu alţi clujeni care treceau prin zonă.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, urmând să participe la decernarea premiilor TIFF, şi a fost întâmpinat de primarul Emil Boc, de preşedintele ales al CJ Cluj, Alin Tişe, şi de alţi lideri ai PDL Cluj.

Preşedintele Traian Băsescu a sosit la Cluj-Napoca fără a fi însoţit de soţia sa, Maria, şi a fost întâmpinat pe aeroport de primarul Emil Boc, preşedintele ales al CJ Cluj, Alin Tişe, de preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, de primarul din Turda, Tudor Ştefănie şi de alţi lideri ai PDL Cluj.

Preşedintele Traian Băsescu a avut, sâmbătă, după-amiază, o întrevedere cu liderii PDL Cluj şi cu primarul Emil Boc, declarând apoi că nu au discutat teme politice sau despre alegeri şi că la Cluj există "pasiunea eventului, CFR la fotbal, iar ei (PDL - n.r) în politică".

Preşedintele Băsescu a avut o întrevedere de aproape o jumătate de oră, în biroul de la Primărie al edilului-şef Emil Boc, la care au participat şi liderii PDL Cluj. După întâlnire, şeful statului a declarat că nu a abordat teme politice şi nu au discutat despre turul al doilea al alegerilor locale.

"Văd că la Cluj aveţi pasiunea eventului, CFR la fotbal, iar ei în politică", a spus Traian Băsescu.

Ulterior, şeful statului, însoţit de liderii PDL CLuj şi de primarul Emil Boc, a străbătut pe jos centrul municipiului Cluj-Napoca spre pietonalul de pe Bulevardul Eroilor, urmând să participe mai târziu, la Auditorium Maximum, la cursul festiv al Secţiei Comunicare din cadrul Facultăţii de Ştinţe Politice a Universităţii Babeş-Bolyai.

Primarul Emil Boc declara că şeful statului va fi prezent şi la Festivalul Culturii şi Tradiţiilor Populare de la Expo Transilvania.

În cursul serii, Traian Băsescu va participa, la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, la decernarea premiilor TIFF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici