Băsescu a comentat informaţiile privind o eventuală fuziune a PMP cu PNL

  • Traian Băsescu afirmă că nu s-a implicat într-o posibilă fuziune dintre PNL şi PMP: „Vă doresc tuturor sănătate”.
  • otrivit unor surse MEDIAFAX, liderii PMP au decis să înceapă negocierile pentru ca formaţiunea să fie absorbită de PNL.
  • Cristin Diaconescu neagă informaţia.
2508 afișări
Imaginea articolului Băsescu a comentat informaţiile privind o eventuală fuziune a PMP cu PNL

Băsescu a comentat informaţiile privind o eventuală fuziune a PMP cu PNL

„Cu privire la posibila mea implicare în negocieri dintre PMP si PNL, fac următoarele precizări. Din data de 6 decembrie 2020 nu am mai avut niciun fel de implicare în activitatea PMP. Nu deţin niciun fel de funcţie în PMP. Nu am participat şi nici nu voi participa la niciun fel de discuţii interne cu privire la o eventuală fuziune a PMP cu PNL”, transmite fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

El precizează că singura activitate politică pe care o desfaşoară este legată de activitatea grupului PPE din Parlamentul European. „Vă doresc tuturor sănătate”, conchide Traian Băsescu.

Potrivit unor surse MEDIAFAX, liderii PMP au decis să înceapă negocierile pentru ca formaţiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Naţional Liberal.

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL şi afirmă că ştirile apărute în spaţiul public sunt false.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
băsescu,
pmp,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici