Băsescu a făcut o baie de mulţime la Carei

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime, la Carei, unde a participat, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Armatei, el îmbrăţişându-se şi fotografiindu-se cu mai mulţi localnici, pe drumul spre Castelul Karoly.

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu a făcut o baie de mulţime la Carei

Băsescu a făcut o baie de mulţime la Carei (Imagine din arhivă; Liviu Chirică/Mediafax Foto)

După ce a asistat la slujba religioasă oficiată de episcopul Maramureşului şi Sătmarului, PS Iustinian Chira, la Monumentul Ostaşului Român, la ceremonia de depunere de coroane şi salutul Gărzii de Onoare, preşedintele Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime, în drum spre Castelul Karoly, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El s-a fotografiat cu participanţii la manifestări, s-a îmbrăţişat cu ei şi i-a salutat, primind "asigurări" de la unii participanţi că va fi preşedinte şi în următorii cinci ani.

Ulterior, Băsescu a mers la Castelul Karoly, pentru a se întâlni cu aproximativ 150 de veterani de război din nord-vestul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici