Băsescu a jurat cu mâna pe Biblie că nu a lovit cu pumnul în faţă sau în plex copilul de la miting

Traian Băsescu a jurat, joi seară, la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, cu mâna pe Biblie, că nu a lovit cu pumnul copilul din înregistrarea de la Ploieşti, din campania electorală din 2004.

442 afișări
Imaginea articolului Băsescu a jurat cu mâna pe Biblie că nu a lovit cu pumnul în faţă sau în plex copilul de la miting

Băsescu a jurat cu mâna pe Biblie că nu a lovit cu pumnul în faţă sau în plex copilul de la miting (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale au primit câte o întrebare-surpriză din partea moderatorului dezbaterii.

Traian Băsescu a fost întrebat dacă este dispus să jure că nu a lovit un minor în campania din 2004, la un miting electoral.

"Acum, aici, în faţa acestei audienţe şi a milioanele de telespectatori, aţi fi dispus să juraţi că la mitingul electoral la care aţi participat în anul 2004 nu l-aţi lovit pe minorul Bogdan Istrăţoiu?", a întrebat moderatorul.

"Nu l-am lovit nici în plex, nici cu pumnul în faţă", a răspuns Băsescu.

Ulterior, atât Mircea Geoană, cât şi Traian Băsescu au fost puşi să jure cu mâna pe câte o Biblie, care le-a fost făcută cadou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici