Băsescu a primit la Cotroceni patroni şi directori ai firmelor de construcţii şi salubritate

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, marţi, la Palatul Cotroceni, cu patroni şi directori ai firmelor de construcţii şi salubritate.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu a primit la Cotroceni patroni şi directori ai firmelor de construcţii şi salubritate

Băsescu a primit la Cotroceni patroni şi directori ai firmelor de construcţii şi salubritate

După ceremonia de învestitură a noului ministru al Comunicaţiilor Iuliu Winkler, la Palatul Cotroceni a sosit un grup de aproximativ 30 patroni şi directori ai firmelor de construcţii şi salubritate, printre care reprezentanţi ai Euroconstruct Trading 98 şi Rosal.

Întrebat dacă se întâlneşte cu preşedintele Traian Băsescu, patronul Rosal, Silviu Prigoană, prezent la Palatul Cotroceni, a răspuns: "El se întâlneşte cu mine".

Prigoană a adăugat că va discuta cu şeful statului "despre protecţia mediului".

Principalele firme româneşti de construcţii - Euroconstruct Trading '98, PA&CO şi Spedition UMB - dar şi câteva străine au răspuns, vineri, apelului prezidenţial pentru strângerea gunoaielor de pe cheiul Dâmboviţei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, operaţiune la care au mai participat şi toate firmele de salubrizare bucureştene.

În mai puţin de 48 de ore, sutele de angajaţi ai firmelor de salubrizare au evacuat sute de tone de gunoaie, aruncate pe malul Dâmboviţei de-a lungul ultimilor ani, iar cele în jur de 150 de basculante ale firmelor de construcţii l-au încărcat şi l-au dus la groapa de la Glina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici