Băsescu a semnat numirea lui Iulian Chifu în funcţia de consilier prezidenţial

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Iulian Chifu în funcţia de consilier prezidenţial, informează Preşedinţia, fără a preciza departamentul la care s-a făcut numirea.

354 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat numirea lui Iulian Chifu în funcţia de consilier prezidenţial

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat miercuri, 12 octombrie a.c., Decretul pentru numirea domnului Iulian Chifu în funcţia de consilier prezidenţial, în cadrul Administraţiei Prezidenţiale", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Până la ora transmiterii ştirii, Preşedinţia nu a precizat la ce departament a fost făcută numirea.

Potrivit unui CV publicat online, Chifu este conferenţiar universitar doctor la Departamentul de Relaţii Internaţionale al SNSPA şi cadru didactic asociat.

De asemenea, Chifu este cercetător specializat în Analiză de Conflict şi Relaţii Internaţionale, ziarist şi publicist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici