Băsescu: Am avut probe ca să-l lovesc foarte rău pe contracandidatul meu din 2004

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Prima TV, că nu va folosi dosare împotriva contracandidaţilor săi, pe care i-a invitat la "bun simţ" şi a evocat un episod din campania din 2004, când i-a dat contracandidatului său "dovezi groaznice" primite chiar de la colegii lui.

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am avut probe ca să-l lovesc foarte rău pe contracandidatul meu din 2004

Băsescu: Am avut probe ca să-l lovesc foarte rău pe contracandidatul meu din 2004 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Pe site-ul meu am lansat ieri (sâmbătă - n.r.) ideea de bun simţ, care trebuie să se manifeste prin echitate în salarii, Parlament într-o singură Cameră (...) Eu nu am fost agresiv faţă de niciun dintre contracandidaţii mei. Am timp, sigur că da, nu exclud posibilitatea să-mi schimb abordarea, dar sunt ferm convins că toţi vom pierde dacă vom avea campanie fără bun simţ. Am văzut că deja se vorbeşte de dosare. Sunt copilării! Cum să faci campanie cu scoatere de dosare?!", a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus că nu va face campanie folosindu-se de "dosare" ale contracandidaţilor în alegerile prezidenţiale.

"Nici nu vreau să mă gândesc la o astfel de posibilitate, ar fi mizerabilă. Ar trebui să existe fair-play. Spre exemplu, eu am avut probe pentru ca, la un moment dat, să-l lovesc foarte rău pe contracandidatul meu din 2004, deşi colegi de-ai acestui contracandidat veniseră cu nişte dovezi groaznice. În timpul campaniei i-am dat lui proba şi i-am spus: caută-ţi colegii!", a adăugat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici