Băsescu: Am discutat cu Ungureanu date legate de întâlnirea cu FMI de duminică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a discutat sâmbătă cu premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu, precum şi cu alţi miniştri din Cabinetul acestuia, date legate de întâlnirea pe care o va avea duminică, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia FMI, CE şi BM.

373 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am discutat cu Ungureanu date legate de întâlnirea cu FMI de duminică

Băsescu: Am discutat cu Ungureanu date legate de întâlnirea cu FMI de duminică (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Şeful statului a făcut aceste declaraţii la un hipermarket, unde se afla la cumpărături, potrivit televiziunilor de ştiri.

Întrebat de ce a discutat la întâlnirea avută cu premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu, Băsescu a răspuns: "Nu numai cu Ungureanu, au fost şi ministrul de Finanţe din Cabinetul Ungureanu, ministrul Muncii, al Transporturilor, Agriculturii, pentru că mâine (duminică - n.r.) mă întâlnesc cu Fondul şi am vrut să mă documentez".

El a precizat că întâlnirea nu a durat foarte mult.

"Am ţinut şi să le mulţumesc, că lor n-am apucat să le mulţumesc, n-am fost la nicio şedinţă de Guvern", a mai spus şeful statului.

Întrebat cum vede pe viitor o colaborare cu premierul demis, preşedintele Băsescu a răspuns: "Cu Mihai Ungureanu eu nu prea mai am cum să colaborez".

Totodată, întrebat dacă s-a discutat la întâlnire despre lansarea candidaturilor PDL, Băsescu a replicat: "Cum aş putea să discut cu premierul Ungureanu despre lansare?! Ce? E Boc, e Blaga? Cu Ungureanu am discutat datele legate de întâlnirea de mâine cu Fondul Monetar Internaţional".

Preşedintele Traian Băsescu primeşte, duminică, la ora 11.00, delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale.

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu, precum şi o parte a miniştrilor Cabinetului său, s-au aflat sâmbătă după-amiază la Palatul Cotroceni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Potrivit surselor citate, Ungureanu a ajuns, după şedinţa de la Palatul Victoria, la Palatul Cotroceni pentru o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu.

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu a discutat sâmbătă la Palatul Victoria cu mai mulţi miniştri ai Cabinetului, membri PDL, au informat surse oficiale.

Întâlnirea de la Palatul Victoria a fost una dintre ultimele convocate de Ungureanu, înainte de predarea mandatului către noul Executiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici