Băsescu: Am încredere în echipajul navei România şi o voi duce liniştită în port după furtună

Preşedintele Traian Băsescu a comparat România, în discursul susţinut, sâmbătă, la mitingul electoral de la Timişoara, cu o navă pe care o comandă, iar criza economică a asemănat-o cu o furtună peste care această navă va trece.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am încredere în echipajul navei România şi o voi duce liniştită în port după furtună

Băsescu: Am încredere în echipajul navei România şi o voi duce liniştită în port după furtună (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Eu privesc la criză ca la o furtună şi mă simt comandant pe cea mai mare navă, cu numele sfânt «România». Această navă are un echipaj de 22 de milioane de oameni şi are un comandant care ţine ferm cârma în mână. Am încredere în echipajul navei România şi o voi duce liniştită în port după furtună. Să aveţi şi voi încredere în comandant", a spus Băsescu, în discursul susţinut la mitingul electoral din Parcul Rozelor din Timişoara.

Şeful statului a spus că România se află într-o perioadă de criză economică, însă se aşteaptă la o creştere a economiei în trimestrul doi al anului viitor.

"Suntem într-o perioadă de criză economică, care nu afectează doar România, ci toată lumea. O să trecem peste ea, la anul în trimestrul doi când o să realizăm o creştere a economiei", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici