Băsescu: Am pierdut legătura cu bucureştenii, în Capitală sunt la egalitate cu un contracandidat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Realitatea FM, că a pierdut "legătura cu bucureştenii" şi că în Capitală se află, în sondajele de opinie, la egalitate cu un contracandidat, fără a preciza despre cine este vorba.

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am pierdut legătura cu bucureştenii, în Capitală sunt la egalitate cu un contracandidat

Băsescu: Am pierdut legătura cu bucureştenii, în Capitală sunt la egalitate cu un contracandidat (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Bucureştiul era un fief al meu. Acum sunt la egalitate cu un alt contracandidat. Probabil faptul că de la Bucureşti am plecat tot timpul în ţară şi am uitat să mă adresez bucureştenilor, este un lucru pe care doresc să-l corectez. Am pus mult suflet în mandatul meu de primar în Bucureşti", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că a mai dat semnale bucureştenilor, dând ca exemplu intervenţia la Guvern de a emite o ordonanţă de urgenţă pentru ca lucrările pasajul Basarab să continue.

"Regret mult că, din neatenţie, prins de altele, am uitat să-mi întreţin legătura cu bucureştenii", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici