Băsescu: Aş fi dorit să discut şi cu opoziţia dacă putem debloca activitatea la Senat şi la Cameră

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că şi-a propus să discute punctual cu liderii partidelor de opoziţie despre modalităţile de deblocare a activităţii celor două Camere ale Parlamentului, dar formaţiunile acestea nu au venit la consultări.

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Aş fi dorit să discut şi cu opoziţia dacă putem debloca activitatea la Senat şi la Cameră

Băsescu: Aş fi dorit să discut şi opoziţia dacă putem debloca activitatea la Senat şi la Cameră (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Asta aş fi dorit să discut şi cu partidele de opoziţie - dacă punctual putem debloca activitatea la Senat şi la Camera Deputaţilor în favoarea realizării obligaţiilor asumate de România", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că "nu a avut cu cine" să discute deblocarea activităţii din cele două camere ale Parlamentului.

"Deocamdată nu am avut cu cine. Am vorbit doar cu arcul guvernamental. Partidele de opoziţie încă apreciază că nu este important să discute asemenea teme cu preşedintele. Deocamdată nu am un răspuns", a mai spus şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici