Băsescu: Au fost politicieni care au venit la mine acasă să îmi ceară intervenţii în justiţie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că au fost politiceni care au venit la el acasă pentru a cere intervenţii în justiţie, refuzând însă să precizeze din ce partide erau respectivii oameni politici.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Au fost politicieni care au venit la mine acasă să îmi ceară intervenţii în justiţie

Băsescu: Au fost politicieni care au venit la mine acasă să îmi ceară intervenţii în justiţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Au fost politicieni care au venit şi la mine acasă să ceară intervenţii în Justiţie", a spus Băsescu.

El a precizat că faptul este real, şi nu "grav", cerându-i moderatorului să nu se prefacă că nu ştie astfel de lucruri.

Băsescu nu a menţionat din ce partide provin aceşti politicieni şi nici care este numele lor, precizând că nu a sesizat Justiţia, pentru că demersul nu s-a pus în aplicare.

El a menţionat că a refuzat să negocieze cu politicienii care i-au cerut să discute despre dosare.

Băsescu a adăugat că au existat politicieni care i-au propus şi "funcţii de prim-miniştri dacă cad guverne", însă el a refuzat să negocieze astfel de lucruri.

Preşedintele a adăugat apoi că respectivii politicieni au venit "şi acasă şi la birou, deci şi la birou şi acasă".

"Deşi acum se dau mari, mi se păreau atât de umili atunci când au venit", a spus Băsescu.

El a menţionat că nu doreşte să dea nume, pentru că are "experienţa unor anunţuri târzii", admiţând că se referă la scandalul "bileţelului galben".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici