Băsescu: Cazul Severin, dovada că avem corupţie la cel mai înalt nivel politic

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că ceea ce s-a întâmplat în cazul europarlamentarului Adrian Severin dovedeşte că avem corupţie la cel mai înalt nivel politic.

118 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cazul Severin, dovada că avem corupţie la cel mai înalt nivel politic

Băsescu: Cazul Severin, dovada că avem corupţie la cel mai înalt nivel politic (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"E un rău făcut României. E o confirmare că avem corupţie la nivel politic. Dacă instituţiile noastre nu reuşesc să o facă, iată că nişte ziarişti britanici ne demonstrează că avem corupţie la cel mai înalt nivel", a spus Băsescu, comentând cazul Severin.

Băsescu a făcut aceste afirmaţii în contextul în care comenta situaţia legată de arestările de la vămi.

El a menţionat că vameşii care sunt în prezent la DNA trebuie să spună cui dădeau banii. În acest context, comentând unele declaraţii potrivit cărora banii din şpăgile de la vămi ajungeau la PDL, Băsescu a spus tot astfel se poate spune că banii din consultanţă ai lui Severin au ajuns la PSD. "Banii din consultanţă sunt la el", a adăugat Băsescu la Realitatea TV.

Preşedintele a menţionat că, de fapt, nu doreşte să comenteze cazul lui Severin sau să se exprime despre ce ar trebui să facă europarlamentarul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici