Băsescu: Cer MAp, SMG să depună un efort major în îndeplinirea programelor de achiziţii

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, marţi, MAp şi Statului Major General să depună "un efort major" pentru îndeplinirea programelor de achiziţii pentru armată, apreciind că nerealizarea acestora este "un element îngrijorător".

23 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cer MAp, SMG să depună un efort major în îndeplinirea programelor de achiziţii

Băsescu: Cer MAp, SMG să depună un efort major în îndeplinirea programelor de achiziţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mai putem tolera de la an la an raportările aproape nevinovate, cu zâmbetul pe buze, şi care arată şi un oarecare nivel de dezinteres faţă de faptul că nu ne-am realizat programele de achiziţii", a declarat şeful statului la bilanţul MAp.

În opinia şefului statului, această situaţie nu e justificată nici de procedurile greoaie de achiziţii.

"Nerealizarea achiziţiilor de tehnică nouă este un element îngrijorător pentru Armată", a apreciat Traian Băsescu.

El a spus că responsabilitatea aparţine ministerului care realizează documentaţia şi decide asupra achiziţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici