Băsescu: Cred în ideea de premier tehnocrat, dar momentul când era posibil a fost depăşit

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că în continuare crede în ideea de premier tehnocrat, dar a adăugat că, în opinia sa, momentul în care acest lucru era posibil a fost depăşit.

115 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cred în ideea de premier tehnocrat, dar momentul când era posibil a fost depăşit

Băsescu: Cred în ideea de premier tehnocrat, dar momentul când era posibil a fost depăşit (Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a abandonat ideea de premier tehnocrat, şeful statului a spus la B1TV: "Nu, şi este un lucru în care cred. Dar, după părerea mea, momentul în care acest lucru era posibil a trecut, a fost depăşit. Dacă va fi un alt moment politic favorabil, discuţia între mine şi premierul Emil Boc va fi cinstită pe tema aceasta. Nu sunt lucruri pe care să le spun altora iar lui să nu i le spun. Noi discutăm foarte cinstit care este soluţia corectă pentru România".

Preşedintele a mai spus că lui Mugur Isărescu nu i-a propus varianta de a fi premier tehnocrat.

"Am discutat cu oamenii de la BNR", a spus el, adăugând că a vorbit cu "alţii decât domnul Croitoru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici