Băsescu: Dacă a furat Blejnar, arestaţi-l, dacă a furat mama sau fratele meu, să răspundă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că, dacă a încălcat legea, Sorin Blejnar ar trebui să răspundă, şeful statului adăugând: "Dacă a furat Vântu, arestaţi-l, dacă a furat Blejnar, arestaţi-l, dacă a furat mama sau fratele meu, să răspundă în faţa legii".

46 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă a furat Blejnar, arestaţi-l, dacă a furat mama sau fratele meu, să răspundă

Băsescu: Dacă a furat Blejnar, arestaţi-l, dacă a furat mama sau fratele meu, să răspundă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"E o abordare permanentă a mea: dacă a furat Vântu, arestaţi-l, dacă a furat Blejnar, arestaţi-l; dacă a furat mama sau fratele meu, să răspundă în faţa legii. Nu am simpatii sau antipatii din acest punct de vedere", a spus şeful statului la Realitatea TV, în contextul discuţiilor despre Sorin Blejnar.

El a subliniat că şeful ANAF ar trebui să răspundă în cazul în care a încălcat legea.

Despre asumarea politică a lui Sorin Blejnar, Traian Băsescu a menţionat: "Categoric că PDL l-a asumat. Dacă a venit aşa un mare tehnician, adus cu mari sacrificii şi pus în fruntea ANAF-ului este clar că cineva şi l-a asumat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici