Băsescu: Dacă aş fi condus eu PDL, ar fi fost condus mult mai bine

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că, dacă ar fi condus el PDL, partidul ar fi fost condus "mult mai bine".

249 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă aş fi condus eu PDL, ar fi fost condus mult mai bine

Băsescu: Dacă aş fi condus eu PDL, ar fi fost condus mult mai bine (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Băsescu conduce PDL. Aici nu mai e niciun comentariu decât să spun că dacă l-aş fi condus eu, partidul ar fi fost mult mai bine condus", a spus şeful statului, declaraţia făcută la Cotroceni şi adresată românilor.

El a respins, de asemenea, afirmaţiile potrivit cărora ar conduce Executivul.

"Băsescu conduce Guvernul. Întrebaţi UDMR de câte ori au primit instrucţiuni de la mine, pentru că nu o poţi rezolva numai cu premierul, acolo e o coaliţie. Vă pot spune că niciodată. Sigur că am negociat cu ei, hai să trecem Legea educaţiei, hai să trecem Legea ajutoarelor sociale, hai să trecem Codurile, hai să trecem Legea ANI, hai să trecem noua Lege a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. M-am implicat pentru că ţara avea nevoie de aceste legi", a arătat Băsescu.

Preşedintele a afirmat că va continua "dezbaterea" cu partidele din coaliţie, care este în folosul românilor.

"Acei care îmi recomandă să mă duc pe Muntele Găina să contemplez ce se întâmplă şi, din când în când, să mediez, se înşeală. Nu aşa se comportă un preşedinte, mai ales când statul, ţara lui, poporului lui trece prin momente de criză şi de transformări fundamentale ale instituţiilor statului, iar această dezbatere pe care am avut-o continuu cu partidele din coaliţie nu este în folosul meu personal, nu este în folosul miniştrilor, este în folosul românilor şi voi continua să o fac", a subliniat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici