Băsescu: Dacă Dragnea nu spune de ce a demisionat de Interne, îi amintesc eu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1Tv, că dacă social-democratul Liviu Dragnea nu va spune public, la un moment dat, de ce a demisionat de la conducerea Internelor, atunci îi va aminti chiar şeful statului motivele.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă Dragnea nu spune de ce a demisionat de Interne, îi amintesc eu

Băsescu: Dacă Dragnea nu spune de ce a demisionat de Interne, îi amintesc eu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Dacă vă aduceţi aminte, au fost doi miniştri de Interne care au plecat foarte repede. Lumea şi-l aduce aminte doar pe Gabriel Oprea, dar uită că la şapte zile după plecarea lui Oprea a plecat al doilea ministru, Liviu Dragnea", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea au refuzat să facă "un joc al unor numiri la structuri de siguranţă a statului, aşa cum sunt ele, servicii departamentale, nu servicii naţionale".

"Nimeni nu se întreabă de ce doi miniştri au plecat. Mai ales, toată lumea uită de Dragnea, care a stat 7 zile ca ministru de interne, după care a venit la mine, dându-mi explicaţia de ce îşi prezintă demisia", a spus Băsescu.

Întrebat de ce a demisionat Dragnea, Băsescu a spus că spus că poate social-democratul va spune vreodată "în mod real" de ce a renunţat la Interne.

"Dacă spune el, bine, dacă nu, îi amintesc eu", a spus Băsescu.

La conducerea Ministerului s-au succedat, la începutul anului 2009, pentru perioade foarte scurte, Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea, amândoi preferând să demisioneze, fără a oferi explicaţii concludente, în scurt timp de la preluarea mandatelor.

Dan Nica a fost propus de Biroul Permanent Naţional al PSD pentru a prelua funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, la începutul lunii februarie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici