Băsescu: Dacă dreapta dă candidat cât mai repede după euroalegeri, stânga n-are cum să dea preşedinte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că speră ca dreapta să îşi desemneze un candidat la Preşedinţie imediat după europarlamentare, el arătând că, în acest caz, matematic, stânga nu are cum să dea preşedintele în toamnă.

578 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă dreapta dă candidat cât mai repede după euroalegeri, stânga n-are cum să dea preşedinte

Băsescu: Dacă dreapta dă candidat cât mai repede după euroalegeri, stânga n-are cum să dea preşedinte (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu există încă un candidat al dreptei, sper ca acest lucru să se întâmple foarte repede după europarlanmetare. Dacă dreapta o va face, matematic, stânga nu are cum să dea preşedinte", a spus Traian Băsescu la Adevărul live.

Şeful statului a percizat că niciun sondaj nu l-a dat câştigător în 2004, în competiţia cu Adrian Năstase, şi în turul doi electoratul s-a strâns în jurul său.

Băsescu a precizat că, în 2009, a fost aceeaşi situaţie, cu o coaliţie a tuturor partidelor parlamentare împotriva lui, şi a câştigat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici