Băsescu: Dacă PDL crede că îi trebuie un altfel de Băsescu, să-l tragă în alegeri, se înşală

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, duminică, la Şcoala de vară a OTPDL, că, "dacă PDL crede că i-ar trebui un altfel de Băsescu, să-l tragă în alegeri, se înşală", pentru că "nimeni nu va mai câştiga cu locomotivă persoană".

463 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă PDL crede că îi trebuie un altfel de Băsescu, să-l tragă în alegeri, se înşală

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

"Dacă voi credeţi sau dacă PDL crede că i-ar trebui un altfel de Băsescu, să-l tragă în alegeri, se înşală", le-a spus Traian Băsescu participanţilor la Şcoala de vară a OTPDL.

Şeful statului a susţinut că "nimeni nu va mai câştiga cu locomotivă persoană".

Preşedintele Băsescu a adăugat că românii au început să înţeleagă faptul că pot fi idei credibile sau demagogie.

"Nu va mai funcţiona demagogia cu «Vă dăm!»", a subliniat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici