Băsescu: De ce nu ar candida Blaga la Bucureşti? Şi Macovei poate fi candidat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru la Primăria Capitalei, precizând că şi Monica Macovei ar putea fi un candidat bun.

349 afișări
Imaginea articolului Băsescu: De ce nu ar candida Blaga la Bucureşti? Şi Macovei poate fi candidat

Vasile Blaga (Imagine: Octav Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat despre candidaturile "greilor" PDL la primăriile importante, Băsescu a răspuns: "De ce nu ar candida Vasile Blaga la Bucureşti?".

Moderatorul a afirmat că Vasile Blaga a mai candidat şi a fost înfrânt de Sorin Oprescu. "Nu-i nimic, mai tragi o dată", a răspuns preşedintele.

Răspunzând unei întrebări, el a admis că şi Monica Macovei poate fi un candidat potrivit.

Potrivit preşedintelui, pe Sorin Oprescu îl poţi înfrânge fie cu un candidat asemănător acestuia, dar puţin mai isteţ, fie cu un candidat complet diferit, cum ar fi Monica Macovei.

El a ţinut să sublinieze că Oprescu este un om departe de a nu fi isteţ.

Băsescu a mai spus că liderii PDL care ar candida împotriva lui Oprescu ar trebui să îi spună acestuia că niciun proiect realizat în ultima vreme în Capitală nu îi aparţine, ci sunt începute fie de Traian Băsescu, fie de Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici