Băsescu despre EBA: Eu am pregătit-o tot timpul pentru mai puţin

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după publicarea exit-poll-urilor, la sediul de campanie al fiicei sale, Elena, întrebat cum comentează scorul pe care sondajele îl indica pentru aceasta, că şi-a pregătit fata pentru mai puţin.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre EBA: Eu am pregătit-o tot timpul pentru mai puţin

Băsescu despre EBA: Eu am pregătit-o tot timpul pentru mai puţin (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sincer să fiu, eu am pregătit-o tot timpul pentru mai puţin, i-am spus că este doar un exerciţiu ăsta", a spus Băsescu, întrebat cum comentează rezultatul obţinut, potrivit exit-poll-urilor, de fiica sa Elena Băsescu.

Fiica lui l-a completat spunând că a fost vorba de un exerciţiu din care va învăţa, iar cu experienţa acumulată vrea să se întoarcă în PDL.

Traian Băsescu a invitat-o pe Elena Băsescu să plece împreună, spunând: "Hai, hai, draga tatii, ca să nu mai stăm cu ei".

Întrebat dacă este de părere că fiica sa ar fi putut obţine un scor mai bun dacă ar fi candidat din partea PDL, Băsescu a spus că nu doreşte să comenteze şi să facă astfel de calcule, adăugând că în toată campania a evitat acest lucru.

El a mai spus că nu se duce la sediul PDL şi că doreşte să o convingă pe fiica sa să iasă în oraş cu el şi cu mama acesteia.

Preşedintele a spus, răspunzând unei întrebări, că nu doreşte să comenteze declaraţii ale unor lideri de partide, precizând că este timp pentru aşa ceva "mâine-poimâine".

PSD a obţinut cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare de duminică, 31 %, fiind urmat de PDL, cu 30,4 % din voturi, PNL cu 16,6 %, UDMR cu 9,1% şi PRM cu 7,2 %, iar Elena Băsescu a obţinut 3,4 % din voturi, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de INSOMAR pentru Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici