Băsescu, despre liderul MP care îşi caută iubită: A dat mesaje extraordinare, dar să se oprească

Preşedintele MP Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în deschiderea Colegiului Naţional, că politicianul giurgiuvean care a afirmat că îşi caută soţie a dat „nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească” şi că "finalul ar fi să ne arate aleasa", afirmând că nu este adeptul excluderii.

2266 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre liderul MP care îşi caută iubită: A dat mesaje extraordinare, dar să se oprească

Băsescu, despre liderul MP care îşi caută iubită: A dat mesaje extraordinare, dar să se oprească (Imagine: Stefan Micsik / Mediafax Foto)

"Domnul Crăcea de la Giurgiu a dat nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească. Nu aş vrea să luaţi lucrurile în tragic, legat de domnul Crăcea. Dacă a fost o strategie a dânsului să facă binecunoscută organizaţia MP de Giurgiu, a reuşit cu prisosinţă, dar finalul ar fi să ne arate aleasa. Înţeleg că este plin de solicitări", a declarat preşedintele MP Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Naţional.

Traian Băsescu a afirmat că nu este adeptul excluderii din partid, mai ales că preşedintele organizaţiei municipale MP Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, "pare un om bine pregătit".

"Gata, ar trebui să înceteze cu acţiunile în această direcţie pentru că scopul şi l-a atins. Dacă a fost deliberat, chiar a trecut puţin pragul, dar poate se opreşte bine. Am vrut să ştiţi că nu sunt un adept al excluderii, mai ales că pare un om pregătit", a mai spus Băsescu.

Preşedintele MP a zâmbit spunând că nu acesta este "sistemul de lansare al organizaţiilor" MP, afirmând că sper că printre cei prezenţi "mai sunt şi căsătoriţi".

Liderul Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, îşi caută iubită, el spunându-le jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă, că oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri şi că idealul său este ca viitoarea iubită să lucreze în sistemul de justiţie, să fie atrăgătoare şi inteligentă.

Preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit ”din toate punctele de vedere”.

”Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”, a afirmat Crăcea.

El le-a transmis femeilor ”interesate” că îl pot contacta pe Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la sediul partidului. ”Confruntarea politică ar putea să se complice dacă avem în vedere faptul că ceilalţi contracandidaţi sunt taţi de fete. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la partid”, a adăugat Crăcea.

Întrebat de jurnalişti dacă vrea să se însoare, el a spus că zilele trecute a primit horoscopul pe 2016 şi scria că în acest an va avea succes în carieră şi se va căsători. De altfel, Marius Bogdan Crăcea, în vârstă de 38 de ani, a postat pe Facebook mai multe articole apărute în presa locală în urma anunţului său din conferinţa de presă şi a primit numeroase comentarii, între care: ”Acum, dacă nu ţi-o ieşi treaba asta cu politica să nu te găseşti trist, însurătoarea nu văd cum ai s-o ratezi la atâta publicitate?! Mult succes!”

Preşedintele MP Traian Băsescu a declarat,sâmbătă, în deschiderea Colegiului Naţional, că partidul nu va face nicio alianţă şi i-a atenţionat pe liderii din filiale să îşi desemneze candidaţi şi să nu „cadă în capacana” politicienilor de la partidele mari care nu ştiu dacă vor fi acceptaţi pe liste.

„Aş vrea să fim foarte clari de la bun început. Nu facem niciun fel de alianţă înainte de alegeri. Nu aş vrea să aud de combinaţii premergătoare alegerilor în vreo organizaţie. Este esenţial pentru noi să ştim ce potenţial avem”, a declarat preşedintele MP Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Naţional.

Traian Băsescu i-a atenţionat pe liderii MP din teritoriu în privinţa politicienilor „care joacă la două capate” şi i-a sfătuit să îşi desemneze candidaţi.

„De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete. Nu ştiu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor şi încearcă să îşi întindă antenele şi să aibă contact cu organizaţiile noastre. Este foarte frecventă situaţia. Vă atenţionez să nu vă păcăliţi. Puneţi-vă candidaţi, nu staţi să aştepaţi dacă Xsulescu de la un partid sau altul vine sau nu. Tipul ăsta de joc este specific celor două partide mari şi aş vrea să nu cădeţi în capcană”, le-a transmis Băsescu participanţilor la Colegiului Naţional al MP.

Preşedintele MP a mai spus că formaţiunea trebuie să rămână, însă, deschisă „oamenilor noi”.

„Vreau să înţelegeţi foarte bine că partidul este deschis şi trebuie să îl ţineţi deschis pentru toţi oamenii noi, dar nu vă păcăliţi cu jocul pe care îl fac cei din partidele mari care nu ştiu dacă vor fi acceptaţi pe liste sau nu”, le-a mai spus Traian Băsescu participanţilor, afirmând că este mulţumit de „valul de înscriei de oameni noi, chiar dacă asta înseamnă lipsă de experienţă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici