Băsescu, despre miniştrii din guvernul Boc, condamnaţi: La mine, nimeni nu a găsit un culcuş

Fostul preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, referitor la condamnarea Monicăi Ridzi şi a unor foşti miniştri din Guvernul Boc, că el nu a susţinut pe nimeni în faţa justiţiei şi "nimeni nu a găsit un culcuş", arătând că "justiţia trebuie să-şi facă treaba".

1109 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre miniştrii din guvernul Boc, condamnaţi: La mine, nimeni nu a găsit un culcuş

Băsescu, despre miniştrii din guvernul Boc, condamnaţi: La mine, nimeni nu a găsit un culcuş (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu, dacă vă aduceţi aminte, n-am susţinut pe nimeni în faţa justiţiei şi nimeni nu a găsit un culcuş la mine. Se aşează şi cei condamnaţi, nu vorbim de Videanu care nu este condamnat, cei condamnaţi se aşează în galeria Mureşan, Voiculescu, larga galerie de miniştri, că avem aproape un Guvern întreg condamnat. Justiţia trebuie să-şi facă treaba”,a arătat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a mai spus că ”un preşedinte nu are ca misiune să stea după fiecare ministru”. Un preşedinte are ca misiune să lase instituţiile să funcţioneze", a mai spus Băsescu la TVR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici