Băsescu despre scorul PMP: Nu e entuziasmant, dar e bun pentru un partid înfiinţat în ianuarie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi, că scorul obţinut de Partidul Mişcarea Populară (PMP) la alegerile europarlamentare de duminică "nu este entuziasmant", dar este unul bun pentru un partid înregistrat în 29 ianuarie 2014.

489 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre scorul PMP: Nu e entuziasmant, dar e bun pentru un partid înfiinţat în ianuarie 2014

Băsescu despre scorul PMP: Nu e entuziasmant, dar e bun pentru un partid înfiinţat în ianuarie 2014 (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nu a fost un scor entuziasmant, dar a fost un scor bun pentru un partid care s-a înregistrat pe 29 ianuarie 2014", a spus Băsescu, întrebat cum apreciază scorul obţinut de PMP la euroalegeri.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut aceste declaraţii la Aeroportul "Henri Coandă", înaintea plecării sale la Bruxelles, unde va participa la dineul de lucru al şefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene, în formatul Consiliului European.

În urma alegerilor de duminică, PMP a obţinut 6,21 % din voturi, potrivit rezultatelor parţiale anunţate, luni după-amiază, de Biroul Electoral Central, după centralizarea proceselor-verbale din 96,18% din secţiile de votare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici