Băsescu, despre varianta în care Guvernul nu ar trece: Ar fi un dezastru să prelungim criza politică - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu consideră că ar fi "un dezastru" prelungirea crizei politice, el răspunzând la o întrebare legată de varianta ca Guvernul Ponta să nu treacă de Parlament.

497 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre varianta în care Guvernul nu ar trece: Ar fi un dezastru să prelungim criza politică - VIDEO

Băsescu, despre varianta în care Guvernul nu ar trece: Ar fi un dezastru să prelungim criza politică (Imagine; Mediafax Foto/AFP)

Şeful statului a făcut aceste declaraţii într-un hipermarket unde se afla la cumpărături.

Băsescu a fost întrebat dacă va trece Guvernul Ponta luni de Parlament.

"Nu mă faceţi să fac pronosticuri despre Parlamentul României, cu Parlamentul României nu ştim niciodată", a răspuns el.

Chestionat pe cine ar desemna premier dacă acest guvern nu ar trece, Băsescu a spus: "Ar fi un dezastru să prelungim criza politică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici