Băsescu: Doamna Udrea să mai lase poşetele, să ia unele mai ieftine. Să mai coboare de pe tocuri

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că Elenea Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învaţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui "să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine" şi să mai renunţe la tocuri.

1496 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Doamna Udrea să mai lase poşetele, să ia unele mai ieftine. Să mai coboare de pe tocuri

Băsescu: Doamna Udrea să mai lase poşetele, să ia unele mai ieftine, să mai coboare de pe tocuri (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

El a spus că Elena Udrea a avut curajul să depună moţiune pentru şefia PDL fără să îi fie frică de faptul că dacă nu va reuşi va fi dată afară.

Băsescu a mai spus într-o emisiune la B1 TV că Udrea se confruntă cu probleme mai mici decât cele cu care el s-a confruntat.

"Când eşti controversat, ai o singură opţiune: să te baţi să arăţi că nu tu ai furat flota. Ea trebuie să se descalţe de pantofii cu toc foarte înalt. Trebuie să mai lase din poşetele alea cu care a venit în politică, să ia poşete mai ieftine. Nu a avut problemele pe care pe mine m-au obligat să plec din Parlament", a declarat Băsescu.

"Elena Udrea e crescută ca şi politician de mine. Ea de la mine a învăţat politică. Poate să şi-l creeze (profilul de preşedinte de partid). Poate să şi-l creeze, nu spun că are un profil perfect de preşedinte de partid, dar Elena Udrea a crescut enorm. Şi eu sunt convins că după experienţa Roman, Elena Udrea va deveni un politician de forţă în România. Are rezistenţă, e o femeie inteligentă. vrea, are ambiţie şi e un om de dreapta. Elena Udrea nu poţi să o faci de stânga nici dacă o calci în picioare sau îi iei tocurile de la pantofi", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici