Băsescu: E nevoie de un comportament decent al politicienilor, parcă deranjează lipsa de modestie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că este nevoie de "un comportament modest şi decent al politicienilor", el menţionând că, deşi nu au venit toţi săraci în politică, atunci când în ţară se impun măsuri de austeritate, "parcă deranjează comportamentul arogant şi lipsit de modestie".

257 afișări
Imaginea articolului Băsescu: E nevoie de un comportament decent al politicienilor, parcă deranjează lipsa de modestie

Băsescu: E nevoie de un comportament decent al politicienilor, parcă deranjează lipsa de modestie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Avem nevoie de un comportament modest şi decent al politicienilor. Eu nu spun că toţi au venit săraci în politică, dar când eşti în Parlament, când eşti în Guvernul României şi în ţară se impun măsuri de austeritate, parcă deranjează comportamentul arogant şi lipsit de modestie", a afirmat Băsescu.

Preşedintele a spus că poporul se serveşte "nu doar în declaraţii la televizor", ci şi prin fapte.

El a afirmat că o probă a responsabilităţii politice constă în revizuirea Constituţiei.

"Avem nevoie şi de o lege electorală, care să le permită românilor să îi voteze pe cei mai buni, nu să aflăm că intră în Parlament oameni de pe locurile doi, trei sau cinci", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici