Băsescu: Fiica mea, Elena, nu a fost pe 1 şi 2 mai la acţiuni MTS

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că fiica sa cea mică a stat cu el în zilele de 1 şi 2 mai 2009 şi nu a fost prezentă la nicio acţiune a MTS, cu excepţia concertului trupei Vama Veche, cu care Elena Băsescu are o relaţie specială, şeful statului precizând apoi că este vorba despre Voltaj.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Fiica mea, Elena, nu a fost pe 1 şi 2 mai la acţiuni MTS

Elena Băsescu (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

El a menţionat că nu doreşte să dea detalii despre ce cunoaşte legat de "parteneriatul murdar" dintre politicieni şi presă pe care le-a invocat la demisia Monicăi Iacob Ridzi pentru că în cazul acesteia se derulează o anchetă pe care nu doreşte să o influenţeze.

"Nu vreau să redeschid subiectul pentru că avem o soluţie a Parchetului care cere începerea urmării penale, deci nu voi merge eu în alte detalii", a spus şeful statului.

Băsescu a reproşat presei că a susţinut ideea că acţiunile MTS care au fost anchetate au fost făcute pentru promovarea electorală a fiicei sale.

Şeful statului a mai menţionat că pe 1 şi 2 mai, fiica sa cea mică a stat cu el, şi nu a participat la nicio acţiune a Ministerului Tineretului şi Sportului. El a menţionat însă că excepţie a făcut concertul trupei Vama Veche, cu care aceasta are o relaţie specială. Şeful statului s-a corectat ulterior, precizând că este vorba despre trupa Voltaj, care are un videoclip a cărui protagonistă este fiica şefului statului.

"O să vă rog să mă scuzaţi că vă aduc la cunoştinţă un lucru care ţine mai mult de chestiuni personale. S-a spus că acel eveniment a fost făcut, printre altele, şi pentru promovarea fiicei mele. Vreau să ştiţi că pe 1 şi pe 2 a fost cu mine şi n-a participat la nicio acţiune a Ministerului Tineretului, ca invitat al Ministerului Tineretului. Doar seara s-a dus la concertul formaţiei Vama Veche cu care are o legătură personală, mi se pare că dumneavoastră aţi scris despre nişte clipuri ... nu Vama Veche, Voltaj, mă scuzaţi...pe care fiica mea le-a turnat cu ei. Fiica mea s-a dus acolo datorită relaţiei ei cu Voltaj dar în rest pe data de 1 şi 2 a fost cu mine , la Neptun", a explicat preşedintele.

El a adăugat că nu vede nicio legătură între zilele Tineretului şi fiica sa.

"Poate asta este mai interesant pentru că restul va fi public îndată de documentul Parchetului şi veţi vedea de acolo punctul de vedere autorizat", a conchis şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici