Băsescu: Filmul cu Geoană era mai extins decât cel postat pe Internet

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la B1Tv, că staff-ul său de campanie a deţinut o variantă a extinsă a filmului postat pe Internet în care liderul PSD Mircea Geoană apare luând bani de la o persoană, care ar solicita în schimb obţinerea unui loc eligibil în alegeri.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Filmul cu Geoană era mai extins decât cel postat pe Internet

Băsescu: Filmul cu Geoană era mai extins decât cel postat pe Internet

Întrebat dacă filmul care a fost postat pe Internet în care liderul PSD Mircea Geoană apare luând bani de la o persoană este caseta de care vorbea în campania electorală, Băsescu a răspuns: "Da, era mai larg".

"Dacă l-au dat tot colegii domnului Geoană, să-i fie de bine. Vă asigur că nu e plecat de la mine şi filmuleţul pe care eu l-am primit tot de la colegii domnului Geoană, sau staff-ul meu de campanie, nu eu personal, era mult mai extins, de când intra în birou, cu secretara, dar miezul era acela", a declarat Traian Băsescu.

O înregistrare video în care liderul PSD Mircea Geoană apare luând bani de la o persoană, care ar solicita în schimb obţinerea unui loc eligibil în alegeri, a fost postată, în 14 decembrie, pe Internet.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că înregistrarea video apărută în media şi care îl prezintă luând cinci mii de euro este "o făcătură de campanie", el apreciind că Traian Băsescu se pregăteşte, astfel, de repetarea turului secund al prezidenţialelor.

Traian Băsescu a sugerat, înaintea turului al doilea al prezidenţialelor, la OTV, că deţine o casetă cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, dar că a refuzat publicarea ei şi chiar a ameninţat staff-ul său că îşi va retrage candidatura dacă o difuzează presei, precizând şi că social-democraţii "se filmează între ei şi se vând".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici