Băsescu: Fratele meu nu trebuia să se implice într-o zonă cu oameni şi în asemenea anturaj

Preşedintele Traian Băsescu spune că nu se va transforma într-un avocat al fratelui său, Mircea Băsescu, şi că, mai mult, consideră că acesta nu trebuia să se implice într-o zonă cu astfel de oameni şi într-un asemenea anturaj.

510 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Fratele meu nu trebuia să se implice într-o zonă cu oameni şi în asemenea anturaj

Mircea Băsescu (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

”Nu sunt dispus să cred decât în varianta justiţiei, şi nu în varianta fratelui meu. Nu pentru că nu am încredere în el, dar într-un stat de drept varianta justiţiei este cea adevărată. Aşa că nu mă voi transforma într-un avocat al lui, cu atât mai mult cu cât mi se pare că s-a implicat într-o zonă cu oameni în care nu ar fi trebuit să se implice”, a declarat şeful statului, joi după-amiază.

El a mai spus că regretă că fratele său s-a implicat într-un astfel de anturaj.

”Regret faptul că fratele meu s-a implicat într-un astfel de anturaj, cu consecinţele pe care le vedem. Sunt încrezător însă că justiţia va scoate la iveală adevărul în această dispută publică, să spunem, între fratele meu şi rudele domnului Sandu Anghel. Aş vrea să închei asigurându-vă că nu voi face niciun fel de intervenţie, la nicio instituţie a statului pentru a-l proteja pe fratele meu, este major, este responsabil pentru faptele lui şi dacă a săvârşit ceva ilegal va trebui să răspundă ca orice cetăţean al României în faţa legii”, a mai afirmat Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici