Băsescu: Geoană o să piardă alegerile pentru că-i este frică să nu fie furate

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că alegerile prezidenţiale vor fi supravegheate de OSCE şi că, sub Cabinetul Croitoru, scrutinul nu va fi fraudat, "în niciun caz cu Ministerul de Interne", menţionând că Mircea Geoană o să piardă alegerile pentru că-i este frică să nu fie furate.

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Geoană o să piardă alegerile pentru că-i este frică să nu fie furate

Băsescu: Geoană o să piardă alegerile pentru că-i este frică să nu fie furate (Imagine: Mediafax Foto/Mircea Roșca)

"Unul din lucrurile pe care zilele acestea premierul le va semna va fi prezenţa observatorilor OSCE la alegeri. Alegerile prezidenţiale nu se vor frauda. (...) Fraudarea cu ajutorul ministerului de interne este cea mai mare aberaţie", a spus Băsescu.

Şeful statului a opinat apoi că varianta fraudării alegerilor cu ajutorul Ministerului de Interne este o scuză pentru cei care vor pierde alegerile, nominalizându-l pe liderul PSD, Mircea Geoană, despre care s-a întrebat cum va explica înfrângerea.

"Geoană o să piardă alegerile pentru că îi este frică să nu fie furate", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că niciodată Ministerul de Interne nu a fost suspectat că ar fi parte din fraudarea alegerilor.

"Nu spun că nu sunt oameni care votează dublu. Se mai găsesc mici aventurieri, mici talibani", a conchis şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici