Băsescu i-a primit la Cotroceni pe ambasadorii din Qatar, Nigeria, Malaezia, Vietnam, Egipt şi Slovacia

Preşedintele Traian Băsescu i-a primit, joi, la Cotroceni, pe ambasadorii din Qatar, Nigeria, Malaezia, Vietnam, Egipt, Slovacia pentru prezentarea scrisorilor de acreditare, exprimând speranţa că relaţiile României cu ţările reprezentate vor continua să se dezvolte.

236 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a primit la Cotroceni pe ambasadorii din Qatar, Nigeria, Malaezia, Vietnam, Egipt şi Slovacia

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, i-a primit joi, 27 septembrie a.c., la Palatul Cotroceni, pentru prezentarea scrisorilor de acreditare, pe ambasadorul agreat al Statului Qatar, domnul Saad Mohammad Saad Al-Kubaisi, pe ambasadorul agreat al Republicii Federale Nigeria, domnul Abba Abdullahi Tijjani, pe ambasadorul agreat al Malaeziei, domnul Dato’ Nik Mustafa Kamal bin Nik Ahmad, pe ambasadorul agreat al Republicii Socialiste Vietnam, domnul Tran Xuan Thuy, pe ambasadorul agreat al Republicii Arabe Egipt, doamna Laila Ahmed Bahaa El-Din, şi pe ambasadorul agreat al Republicii Slovace, domnul Jan Gabor", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Preşedintele i-a felicitat pe diplomaţii străini pentru numirile în calitatea de ambasadori în România, asigurându-i de întregul sprijin al autorităţilor române pentru îndeplinirea mandatelor lor.

"De asemenea, şeful statului şi-a exprimat speranţa că relaţiile bilaterale dintre România şi statele care au fost reprezentate vor continua să se dezvolte nu doar în spiritul legăturilor tradiţionale de prietenie şi colaborare, ci şi în plan economic prin stimularea schimburilor comerciale şi a legăturilor între antreprenorii care doresc să-şi extindă aria investiţională în afara graniţelor", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici