Băsescu: Iau în calcul varianta de a nu candida pentru un nou mandat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, că ia în analiză "în mod deosebit" posibilitatea de a nu candida pentru un nou mandat, precizând însă că nu s-a hotărât până la acest moment.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Iau în calcul varianta de a nu candida pentru un nou mandat

Băsescu: Iau în calcul varianta de a nu candida pentru un nou mandat (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă se gândeşte la posibilitatea ca PDL să iasă din scena politică dacă el nu va candida, aşa cum s-a întâmplat în alte cazuri, Băsescu a răspuns: "Este exclus, e un partid care are lideri, oameni cu experienţă, nu văd niciun motiv pentru ca, în eventualitatea în care eu nu candidez, PDL să nu fie la fel de puternic şi de afirmat pe piaţa publică şi politică".

El a precizat că nu este important dacă va candida sau nu, ci dacă se pot lua măsuri pentru diminuarea efectelor crizei.

Întrebat dacă ia în calcul varianta de a nu candida, el a răspuns afirmativ.

El a declarat, în mai multe rânduri, că nu s-a decis dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, precizând chiar, în una dintre ocazii, că acest lucru va depine de cum evoluează efectele crizei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici